Art Pillow, een uniek sierkussen met
kunstuitstraling

Afbeelding - Art Pillow

Creëer met onze Art Pillows een unieke sfeer in elke ruimte, van vergaderruimte tot hotelkamer en van restaurant tot lounge. Art Pillow, de verbindende factor om stijlelementen te combineren
De verbindende factor in een ruimte creëer je door materialen te combineren en stijlelementen daarin door te laten lopen. Dat kan perfect met de kwalitatief fraaie Art Pillow. Kies bedrukte Sierkussens die aansluiten bij het behang of de gordijnen in de ruimte.

MODELLEN: ART PILLOW EN LOUNGE BAG

MATEN:
ART PILLOWS: 40X60 / 50X50 / 60X60
MATEN LOUNGE BAG: 135X135 / 135X170

MATERIALEN:
ART PILLOWS: Deze stof van zwaar katoen is geweven in een panamabinding. Deze binding geeft een grove en stoere structuur en zorgt voor een uitermate natuurlijke en matte look.
LOUNGE BAGS:
Haarscherpe, slijtvaste en waterafstotende geprinte stof
De printkwaliteit is extreem hoog en komt prachtig uit op de voor- en achterzijde van deze mooie zitzak stof. Daarnaast voelt de stof prettig aan, is deze slijtvast en bevat het geen schadelijke stoffen. Is de zitzak vies geworden, dan kun je de hoes zelfs wassen.

Art Print, unieke kunstwerken
inspireren je living

Onze Art Prints zijn verkrijgbaar in diverse vaste maten. Staat je maat er niet bij? Stuur ons dan een mailtje! Wij leveren onze prints op 2 verschillende materialen. Als textielframe en geprint op akoestische panelen (geprinte stof verlijmd op panelen gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken).

Akoestische panelen. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op. Met Art Print Acoustic zorg je voor een stillere, maar ook voor een gepersonaliseerde omgeving .

Het verschil tussen Art Print Acoustic ‘basic’ en ‘premium’.
Het basic paneel heeft dankzij de combinatie van de materialen en de opbouw een α-waarde van 0,65. Het premium paneel heeft een α-waarde van 0,9. In het premium paneel is namelijk nog een extra laag akoestisch materiaal verwerkt, voor nog meer geluidsabsorptie. Daarnaast is het frame van het premium paneel dikker en steviger.

De akoestische print zit in een geanodiseerd aluminium frame. Je krijgt een complete set, die je niet zelf in elkaar hoeft te zetten. Door het anodiseren heeft het frame een slijtvaste laag en gaat het lang mee.

MATEN ART PRINT ACOUSTIC: DIVERSE MATEN , TOT MAX. 230 X 160 CM
ART PRINT TEXTIELFRAME: DIVERSE MATEN MOGELIJK, MAATWERK MOGELIJK.

MATERIALEN ART PRINT TEXTIELFRAME: ALUMINIUMLIJST (ZWART, WIT OF ZILVER KLEURIG), DOEK: DECOSTOF OF BLACKBACK.
ART PRINT ACOUSTIC, ALUMINIUMLIJST (ZWART OF WIT), DOEK: WITTE STOF GEPLAKT OP ACOUSTISCH MATERIAAL.

Art Wall, inspiratie voor een indrukwekkende
ruimte of woonkamer

Ontdek Art Wall, het geurloze, PVC-vrije, matte, waterafstotende en kras- en stootvaste textielbehang met ongekende mogelijkheden.

Op een wand met Art Wall reflecteert het licht niet en daarmee is het zeer geschikt voor ruimtes waar veel daglicht naar binnen valt. De wandbekleding is daarnaast kamerhoog tot een printbreedte van 300 cm en naadloos tot 12 m.

Art Wall heeft een kreukvrije, stevige toplaag met een unieke textiellook. Dit zorgt voor een warme uitstraling en voor een hoge lichtechtheidswaarde.

Voor deze behangsoort adviseren we de medium behanglijm. Deze lijm hoeft je niet te mengen, je kunt het meteen toepassen op de muur.

Art Bag, opvallend en unieke tassen van
italiaanse makelij

Een kleermaker met een scherpe blik, een professionele ontwerper en experts uit de modewereld creëren unieke producten die er nooit hetzelfde uitzien. Net als onze dagen: werk, thuis, sport… alles in één accessoire die met zeg en met de hand gemaakt wordt.

Mode volg je, stijl kies je. Wat je draagt vertelt een verhaal over jou. Laat andere mensen niet bepalen hoe jij jezelf laat zen. Maak je eigen keuzes. Vind jou stijl met tassen van Paul Meccanico.

Paul Meccanico staat voor gemak. Waterdichte materialen, ruim, resistent en aan te passen aan iedere situatie. Tassen die ook als rugzak gedragen kunnen worden, voorzien van reflectoren. De producten van Paul Meccanico zijn niet zomaar accessoires, maar echte gebruiksvoorwerpen.

MATERIALEN:
Onze tassen zijn diervriendelijk. Om ze te maken gebruiken we kunstleer en vrachtwagenzeil van pvc. Geen materialen die van dieren afkomstig zijn. De materialen zijn 100% recyclebaar en worden geproduceerd volgens de EU-normen ten aanzien van milieu en veiligheid.
VARIATIES: Rugtassen, tassen, riemen en armbanden

Art Fabric, hoe stoffig kan kunst zijn?

Wil je eigen sferen of ruimtes creëren, dan zijn de mogelijkheden met onze Art Fabric onbeperkt. Laat ons weten wat je ideeën zijn en we bespreken de mogelijkheden met je.

MATERIALEN:
Kies uit vijf prachtige interieurstoffen: Polyster met katoen uitstraling – Polyester met fijne linnen uitstraling – Zware katoenen – Vitrage stof – Inbetween gordijnstof.

MATEN:
Printbreedtes ca. 270 cm